Uusi ja ensimmäinen varsa saapui meille 5 tammikuuta. Aikuisia hevosia oli ennestään kyllä jo kaksi, mutta varsa oli ensimmäinen meille. Nyt sitten saadaan varsan kanssa kasvaa yhdessä ja kokea ne kaikki kommellukset, mitä sitten ikinä vastaan tuleekaan. Iteltäni toivon pitkäjänteisyyttä ja pitkiä hermoja, jotka kyllä varmasti ovat koetuksella ensimmäisinä vuosina tämän varsan kanssa. Haave omasta isommastakin kasvatustoiminnasta on siis saanut sen ensimmäisen potkun persuksille :) Toteutuuko se ikinä...se jää nähtäväksi.

Inkku on nyt asunut meillä parisen viikkoa, ja nyt voi jo sanoa että neiti on kotiutunut uuteen kotiinsa hyvin. Narussa kuljetaan tosi hienosti ja kiinni sidottunakin lähes täydellisesti. Tottahan sitä ny pitää aina pienet hyppelöt pitää että varmistuu onko tämä naru nyt tosiaan niin etten siitä irti pääse

Ihana se on, enkä kadu pätkääkään sitä isoa lovea joka rahapussiin tuli.

Tarkoitus olisi nyt tänne sitten kirjoitella Inkun ja minun kuulumisia ja seurata askel askeleelta miten tämä pikkutamma kanssani kehittyy, ja ennenkaikkea, miten itse kehityn.

Bloggailu siis alkakoon :)

Anne